25.04.2024

РЕКЕТ Московського Патріархату

6

 

Стало відомо, що проросійські найманці за дорученням РПЦ чинять тиск на представників релігійних організацій протестантських віровчень, а також захоплюють будівлі для передачі їх представникам УПЦ (МП) в окупованій Горлівці.

Втрачаючи свої позиції в Україні, Московський Патріархат починає діяти радикально на окупованих територіях Донецька. Протягом червня 2017 року в Горлівці співробітники так званої «МГБ ДНР» та інших структур самопроголошеної республіки проводили бесіди з представниками протестантських віровчень про необхідність демонстрації лояльного ставлення до ватажків терористів при спілкуванні з кліриками підконтрольних Україні територій. Ватажки терористів наказали посприяти представникам Горлівської єпархії УПЦ (МП) у питаннях отримання земельних ділянок, надання будівель у власність або користування. «ДНР» та «ЛНР» – терористичні організації, які захопили за підтримки Російської Федерації частини Донецької та Луганської області України. Обидві організації створені, фінансуються і керуються Росією, яка, разом з тим, постачає терористам бойовиків, інструкторів, важку техніку, зброю, боєприпаси та паливо.

Також, представниками адміністрації окупантів в Горлівці отримано вказівку з «адміністрації глави ДНР» про забезпечення всілякого сприяння представникам Горлівської єпархії УПЦ (МП) в отриманні земельних ділянок, наданні будівель у власність або користування та у вирішенні інших проблемних питань.

Крім того, відомо, що кілька місяців тому Московський Патріархат нишком привласнював майно церков, побудованих за кошти селян, за допомогою звичайних церковних статутів. Таким чином, в українських громад можуть забрати їхнє майно і позбавити будь-якого впливу на порядок у своїй церкві. Не є виключенням і Тернопільська область, де в селах діють УПЦ (МП).

Чимало таких статутів уже діють, проте селяни їх в очі не бачили. А дарма – у поданих Московським Патріархатом документах на перереєстрацію (статутах) церковних громад з’явилися пункти, які руйнують українську структуру церкви і роблять із неї дзеркальне відображення російської церкви.

Так давайте вирішимо, хто для нас є Московський Патріархат: церква чи ворог?!

6 thoughts on “РЕКЕТ Московського Патріархату

  1. Сповіщення: mental health bergen county nj
  2. Сповіщення: Ventilatoare elicoidale
  3. Сповіщення: the crystal method t shirt
  4. Сповіщення: relax outcall massage
  5. Сповіщення: mushroom shop raided
  6. Сповіщення: pack man disposable vapes

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *