25.04.2024

Заява Мельничука – абсурд, роздутий до розмірів слона!!!

2

Сьогодні Україну сколихнув новий інформаційний бум: пан Грицак, шанований голова вітчизняної спецслужби, приставав до нардепа Мельничука з непристойною пропозицією.

Серйозно?! Це топова тема для країни, в якій йде неоголошена війна?!

Чесно кажучи, не дивуюсь нардепу. Піар штука дорога, тим паче, коли тебе викликають на допит в СБУ. Значить репутація різко погіршиться, треба якось виплутуватись. Але замість того, щоб «заперечити незаконні дії» «Айдара» , колишній голова добробата тупо починає морозити якусь нісенітнецю. «Грицак по телефону погрожував мене виї**** в ж**у».

Не захищаю Грицака. Звісно займаючи таку високу посаду, не можна дозволяти собі вживати нецензурну лексику. Але бентежать реальні сумніви щодо того, що Грицак сам «снизошёл» и подзвонив Мельничуку. А ще більше сумніваюсь, що останній ніколи не говорив поганих слівців, в тому числі і до своїх підлеглих. От справді цікаво!

А от реальне запитання до наших ЗМІ: як ви такий абсурд почали постити та ще й під заголовками «погрожував сексуальною розправою»?! Ми говоримо, що наші високопосадовці портять нам імідж на міжнародній арені, але медійники не дальше втікли! Це свідчить не лише про непрофесійність, але й про «заказушність» не таких вже і незалежних журналістів.

Не постіть небилиць! Не розповсюджуйте дези!

2 thoughts on “Заява Мельничука – абсурд, роздутий до розмірів слона!!!

  1. Сповіщення: cactus labs

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *