Приєднання Херсонщини до рф доведеться відкласти

Приєднання “звільненої” Херсонщини до росії доведеться відкласти. Про це, у коментарі російському пропагандистському виданню “URA.RU” розповів призначений росіянами “заступник голови військово-цивільної адміністрації” Кирило Стремоусов.

За словами колаборанта, офіційною версією відкладення “референдуму” є “перехід звільнених регіонів під соціальний формат та законодавство Росії”.

“Взагалі ми хочем, щоб люди самі були готові до проведення референдуму. Я не ухвалюю рішень стосовно дати. Ми хочемо, щоб люди самі заявили та запропонували публічно свою дату, а не так, щоб рішення було ухвалено на рівні військово-цивільної адміністрації чи російської влади”, – сказав він.

Стремоусов також наголосив, що “референдуми” про приєднання “звільнених територій України” до Росії повинні відбутись в один день.

“Скоріш за все не буде черги серед звільнених регіонів на проведення референдумів. На мою думку, референдум повинен проводитись не окремо в Херсонській області, а зразу у всіх звільнених регіонах одночасно”, – додав колаборант.

Автор dailyeast

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *