Примусова мобілізація в незаконних угрупованнях так званих “Д/ЛНР”.

Автор Philosof
Примусова мобілізація в незаконних угрупованнях так званих "Д/ЛНР"

В ОРДЛО бойовики оголосили з першого квітня мобілізацію в свої ряди. Про це в Telegram написав журналіст, член ТКГ Денис Казанський.

Угруповання так званих “Д/ЛНР” синхронно збираються насильно мобілізувати до своїх лав по 200 молодих людей. На такий крок вони йдуть вперше за 7 років – раніше в формуваннях “Д/ЛНР” воювали тільки найманці і добровольці (що часто одне і те ж).

Тепер з’явилися люди, яких насильно примушують служити в рядах незаконних парамілітарних угрупованнях. І навряд чи на такий непопулярний крок зважилися від хорошого життя. 7 років бойовики уникали примусової мобілізації, але тепер їх людські ресурси, мабуть, виснажені настільки, що доводиться йти на крайні заходи і затикати дірки в буквальному сенсі заручниками.

Добровільно працювати гарматним м’ясом на МММщіков та інших пройдисвітів бажаючих все менше. Крім того, ОРДЛО стрімко втрачає населення (в основному як раз молоде). Тому воювати з часом стало просто нікому, і тепер доводиться насильно мобілізувати цивільних.

За словами Казанського, навіть “польовий командир ДНР” Ходаковський відверто визнає, що населення ОРДЛО які не симпатизують “Д/ЛНР”, не асоціює себе з цими організаціями. Тому доводиться буквально брати заручника в кожній родині. Щоб кожна сім’я мала свого члена в угрупованнях “Д/ЛНР” і вимушено цим угрупованням співчувала.

Ясна річ, що така «мобілізація» сприйнята населенням вороже і буде всіляко саботуватися. Тому для початку, щоб не ганьбитися, бойовики і вирішили мобілізувати всього 200 чоловік. Мабуть, прорахували, що таку кількість людей точно наловлять.

Тепер ОРДЛО, вочевидь, чекає нова хвиля втечі населення. І, розуміючи це, бойовики ймовірно будуть обмежувати виїзд (це відбувається вже зараз). Так що єдина порада, яку можна дати жителям ОРДЛО – їдьте прямо зараз, не затягуючи. Поки заручника не взяли і у вашій родині.

джерело

Автор Philosof

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *