Дезінформаційні та маніпулятивні кампанії, що відбуваються на тимчасово окупованих територіях України

Автор Philosof
Дезінформаційні та маніпулятивні кампанії, що відбуваються на тимчасово окупованих територіях України

Останнім часом, російські мас медіа через телеграм-канали поширюють наратив: «росія, яка розпочала спеціальну військову операцію, зупинила… Третю світову війну». Насправді це лише повторюваний кремлівський дезінформаційний фейк про агресивні плани США напасти на росію. кремлівський агітпроп зі шкури лізе, аби представити рф як жертву та зняти з себе будь-яку відповідальність за агресію москви в Україну та незаконну анексію Криму у 2014 році.

Водночас, російські філіали телекомпанії Sputnik намагаються представити США як головного бенефіціара «української кризи», оскільки «американський правлячий клас нібито наляканий можливістю посилення москвою своєї глобальної ролі». Це ще один прокремлівський наратив, який має на меті представити війну росії проти України як протистояння з русофобським і войовничим Заходом. В очах кремля — усі маріонетки США або НАТО. Це ще одна «бородата» брехня, мета якої позбавити багатьох країн їхнього впливу та намалювати чорно-білу картину уявного протистояння між двома великими державами — росією та США…

У своїх публікація кремлівські пропагандисти поширюють дезінформацію про те, що нібито «зіткнувшись із провалом гібридного бліцкригу в Україні, США та їхні союзники продовжують нарощувати зусилля щодо ведення витонченої психологічної війни проти росіян…Київський режим вимагає від НАТО десятикратного збільшення військових поставок, його апетити зростають у геометричній прогресії». Кремлівські пропагандисти вперто намагаються відвести від себе провину за агресивну війну росії проти України, звинуватити у всьому США, Польщу, НАТО та інших.

Зі свого боку українці продовжують допомагати ЗСУ та вступати до лав війська, щоби звільнити свою територію від окупантів.

Крім того, країна-агресор намагається вплинути на зміну етнічного складу населення на ТОТ, прикриваючись тимчасовими заходами захисту. З цією метою окупанти розпочали масштабне примусове переселення жителів ТОТ на територію рф. Російські загарбники продовжують зомбувати населення на тимчасово окупованих територіях України. Для цього рашисти проводять, зокрема, масові заходи. Пропагандисти рф зняли ролик про чергові «досягнення» окупантів у Каховці — висвітлювали проведення суботника, де найбільшу увагу приділяли пам’ятникам радянської доби, таким чином нав’язуючи «рускій мір», на сході та півдні України для поширення ідеології та нав’язування місцевому населенню поглядів кремля на розв’язану проти України війну ворога окупанти облаштовують “кінотеатри”, та примусово звозять працівників комунальних установ та інших захоплених підприємств.

Автор Philosof

17 коментарів до “Дезінформаційні та маніпулятивні кампанії, що відбуваються на тимчасово окупованих територіях України”
  1. online canadian pharmacy coupon [url=http://36and6health.com/#]36 and 6 health online pharmacy[/url] legit non prescription pharmacies

  2. pharmacy no prescription required [url=https://36and6health.shop/#]36 and 6 health online pharmacy[/url] canadian pharmacy discount code

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *