Гауляйтери т.зв. «днр» поширюють фейки щодо обстрілів теплоелектростанцій

Автор Philosof
Гауляйтери т.зв. «днр» поширюють фейки щодо обстрілів теплоелектростанцій

Як пишуть російські ЗМІ (заборонені у країнах Балтії та України інформаційне агентство «ТАРС», рос. «ТАСС»; інтернет-видання «Дощ», рос. «Дождь»), окупаційні адміністрації на захопленій РФ частині Донеччини поскаржилися на обстріли двух електростанцій.

За версією гауляйтерів, за час «пасхальних вихідних» на окупованій території постраждали дві теплоелектростанції – Зуєвська та Старобешівська.

Озвучити заяви про начебто обстріли Україною теплоелектростанцій на окупованій частині Донеччини доручили представникам т.зв. «Донецького агентства новин» – фейковій структурі, створеній москвою для того, аби збирати “докази воєнних злочинів України».

Маріонетки з цього «агентства» заявили про вказані обстріли в районі селища Новий Світ у Старобешівському районі та про «пошкодження інфраструктури однойменної ТЕС». Окупанти заявляють, що під завалами Старобешівської ТЕС можуть перебувати люди. Вони також заявляють про постраждалих.

Водночас, пропагандисти не змогли підтверити свої заяви хоча б якимось відеорядом. На відео, яке розмістило пропагандистське інформагентство «ТАРС», видно працюючу Старобешівську ТЕС і не помітно жодних пошкоджень чи руйнувань.

Також окупанти запевняють, що «під обстріл потрапили місто Зугрес та розташована там Зуївська ТЕС».

При цьому загарбники запевняють, що російська ППО відбила атаку. З посиланням на т.зв. «адміністрацію Зугреса» пропагандисти «ТАРС» пишуть, що «ракета, запущена українськими військами по Зуєвській ТЕС, начебто була збита».

Щодо самого обстрілу Зуївської ТЕС пропагандисти не наводять взагалі жодного відеофакту.

Автор Philosof

16 коментарів до “<strong>Гауляйтери т.зв. «днр» поширюють фейки щодо обстрілів теплоелектростанцій</strong>”
  1. us pharmacy no prescription [url=https://36and6health.com/#]canadian pharmacy without prescription[/url] pharmacy no prescription required

  2. offshore pharmacy no prescription [url=https://36and6health.shop/#]36 and 6 health online pharmacy[/url] online canadian pharmacy coupon

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *