Сценарій війни з Україною від російського журналіста. ВІДЕО.

Автор Philosof
Сценарій війни з Україною від російського журналіста. ВІДЕО

Росія безпрецедентно наростила свою військову присутність вздовж кордонів України і в Криму.
Це викликало критику з боку Європи і США. Свій сценарій російсько-української війни, якщо Володимир Путін зважиться на новий загарбницький похід, розповів в авторській програмі “Наповал” російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров.

Публікуємо цитати з його виступу:

“Неминуча війна з Україною. Переможні мультики і ролики з навчаннями Міноборони свою справу зробили. Всі увірували в потужність російської військової машини. Але всі ці вчення – це гра на уявному роялі … поки якась наволоч не підсуне під пальці справжній рояль. Ось тут почнеться ганьба. З’ясується, що великому піаністу-теоретику не під силу і “Чижик-пижик” одним пальцем “.

“Щоб не було, в будь-якому випадку це закінчиться страшною поразкою і трагедією Росії. До афганського, в’єтнамського, чеченського бідна країна відростить ще один горб ганьби. Чому начебто в такій нерівності сил я вважаю, що перемога буде за Україною? Та тільки тому, що для України будь-який результат є перемогою. Є два варіанти, і обидва вони смертельні для РФ. В одному випадку “злісний кривавий монстр Росія” затоптав маленьку горду українську сусідку. У другому випадку маленька горда беззахисна сусідка розтоптала величезного кривавого монстра. Для Росії однаково трагічні обидва варіанти “.

“За танками колона піхоти піде на Київ. Це абсолютна маячня. Це на навчаннях може бути. За попередньою домовленістю і за дуже великі гроші українська сторона буде чемно лягати під російські гусениці і слухняно приймати удари деяких ракет. Вся військова аналітика робиться переважно дурнями, які давно або розлучилися з усякою реальністю, або ніколи з нею не стикалися. Ніхто з них не враховує фактору сверх’яростного опору України. І повного невміння армії Росії воювати “.

“Українські підрозділи, я підозрюю, будуть зліше деяких чеченців. Чеченську війну програла та, радянська, армія, зараз цього немає”.

“Що таке війна для Росії – це перш за все, можливість безкарно розкрадати свою армію. Все почнеться з того, що заблукає пара дивізій – без цього не буває. Ці дивізії обов’язково накриє російська авіація, яка в Чечні набула приголомшливу здатність бомбардування своїх же частин, винищівши як мінімум чверть російського воїнства таким чином. Цей досвід, я думаю, пропити ще не встигли. Буде можливість спробувати свої таланти і у ВМФ, які за допомогою далекої артилерії, біноклів і портвейну обов’язково накриють пару пляжів, на яких розташувалися там позасмагати російські ж туристи.

“Коли справа дійде до теми вмирати, з’ясується, що патріотичні мультики самі воювати не можуть і вмирати теж. І на фронтах за традицією як завжди виявляться строковики, які мають досвід стрільби тільки зі швабр, лопат, біганини для “дідів” за пивом і заправки ліжок.

“Цих “курчат в камуфляжі” відчайдушно злі, досвідчені і дико мотивовані батальйони Яроша передушать тисяч 5 за перший тиждень. На Росію обрушиться злива з цинкових трун. Жоден солдат і жоден офіцер не матиме ні найменшого поняття, за яким він тут чортом, і за які яхти і палаци воює “.

“Росія примудрюється всюди знаходити тільки ганьбу. Знайде, проковтне її, сяк-так переварить, і кілька років буде виходить страшним медійним поносом. А тут вона відхопить ганьбу відразу в неперетравлюваних дозах. Через тиждень цинково-гробова злива в країну посилиться. Тобто, кровіща, труни, жах, плутанина, виття преси, солдатських матерів – все це з кожним днем ​​буде множитись”.

“Врахуйте, що розіпнутих хлопчиків в трусиках вміє складати не тільки російська пропаганда. Але тут і складати нічого не доведеться, тому що, будь-яка війна створює темряву несамовитих і кривавих прецедентів”.

“Крім усього іншого, це війна не тільки з Україною – Україна була б півсправи. Це ще й війна і з Одесою. Тобто, кращий спосіб недорого і назавжди стати посміховиськом для всіх”.

“Війна небезпечна ще й тим, що на ній дуже швидко виковуються авторитети, улюбленці легіонів, які швидко збагнуть, що у них на руках тузи. І той, хто перший почне братання з українцями, той стане найкрутішим і знаменитим”.

“Потужний антивійськовий рух в самій Росії стане саме тим стрижнем. Який скріпить тих, хто ненавидить існуючий режим … .І у Путіна залишиться тільки дзвінок другу Байдену з проханням надіслати морську піхоту США для захисту Москви від божевільних російських командирів”.

джерело

Автор Philosof

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *